VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag over de Koffie & Gebak Cadeaukaart? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Wij doen er alles aan om jouw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Cards image

Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart kan je voor € 10,- een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken met iets lekkers erbij. Er zijn meer dan 1.000 landelijke inleverlocaties om de cadeaukaart te besteden, waaronder LaPlace, Delifrance en de Beren. Een overzicht van de deelnemende locaties vind je hier. Kies iets lekkers uit het assortiment en lever jouw cadeaukaart in.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Als je minder besteed vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het gehele bedrag dus lekker op!

De Koffie & Gebak Cadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende locaties. Bekijk het overzicht hier.

Nee, je kunt de Koffie & Gebak Cadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.

De Koffie & Gebak Cadeaukaart wordt eenmalig verstrekt. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart aan te vragen.

Ja, de Koffie & Gebak Cadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien je niet de volledige waarde van de kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Koffie & Gebak Cadeaukaart is altijd € 10,- dient in één keer besteed te worden binnen de geldende verzilvertermijn. De einddatum van jouw Koffie & Gebak Cadeaukaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage.

Aan de Koffie & Gebak Cadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De Koffie & Gebak Cadeaukaart heeft een waarde van € 10,-. Dit wordt altijd op de kaart of de e-voucher gecommuniceerd. 

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk de Koffie & Gebak Cadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Koffie & Gebak Cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. De einddatum van jouw Koffie & Gebak Cadeaukaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid van jouw IJskadokaart ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage. Na het verlopen van jouw IJskadokaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van de Koffie & Gebak Cadeaukaart is 2 jaar. Na deze 2 jaar is het niet mogelijk om de geldigheid van jouw kaart te verlengen.

De Koffie & Gebak Cadeaukaart is hier beschikbaar als e-voucher. Fysieke kaarten zijn binnenkort beschikbaar voor losse verkoop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor B2B? Neem contact op met Touch Incentive via sales@touchincentive.com

Wil jij jouw locatie aanmelden als acceptant voor de Koffie & Gebak Cadeaukaart? Lees hier eerst meer over de deelname aan de Koffie & Gebak Cadeaukaart of schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@koffiegebak.nl.