ZO WERKT HET

Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart kan je voor € 10,- een heerlijk kopje koffie of thee gaan drinken met iets lekkers erbij. Er zijn meer dan 1.000 landelijke inleverlocaties om de cadeaukaart te besteden, waaronder LaPlace, Delifrance en de Beren. Via de locatiezoeker kunt u een deelnemende locatie bij u in de buurt vinden.

De Koffie & Gebak Cadeaukaart t.w.v. € 10,- is éénmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het assortiment en lever jouw cadeaukaart in. Indien je minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Let op:

  • De Koffie & Gebak Cadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij de betreffende deelnemende locatie anders aangeeft.
  • De Koffie & Gebak Cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Je hoeft de Koffie & Gebak kaart niet te activeren. De Koffie & Gebak kaart is geactiveerd en klaar voor gebruik wanneer je de cadeaukaart ontvangt.
  • Jouw Koffie & Gebak Cadeaukaart is 2 jaar geldig na de uitgifte. Hoe lang jouw cadeaukaart nog geldig is, kan je controleren via de geldigheidchecker onderaan deze pagina.
Wil je weten hoelang jouw cadeaukaart nog geldig is?
Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!