€ 10,- te besteden bij meer dan 1.000 landelijke locaties!

kg-card

Privacy Statement

Koffie & Gebak en de houder van deze website hechten er waarden aan dat deze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vinden Koffie & Gebak en de houder van deze website het belangrijk dat u precies weet welke persoonsgegevens worden verzameld en en hoe deze gebruikt worden. Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven.

Indien u contact opneemt met de klantenservice per e-mail, telefoon of via het contactformulier worden deze gegevens bewaard om contact met u op te nemen. Voor geen enkel ander doel zullen deze gegevens gebruikt worden.

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij dit nodig is met betrekking tot uw vraag/opmerking over een deelnemende horecagelegenheid met de desbetreffende horecagelegenheid, of wanneer Koffie & Gebak en de houder van deze website daartoe verplicht worden op grond van de wet of rechterlijke uitspraak.

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaarden Koffie & Gebak en de houder van deze website geen enkele aansprakelijkheid. Koffie & Gebak en de houder van deze website zijn niet niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de manier waarop andere websites met uw persoonsgegevens omgaan.

Voor vragen of opmerkingen over de Koffie & Gebak(kaart) kunt u contact opnemen met Koffie & Gebak B.V. Dit kan via het telefoonnummer 010-2110090 (bereikbaar ma-vrij 09:00 t/m 17:30u) of per e-mail via info@heerlijk.nl.